Projekti 2016.-2017.

Ove sezone nastavljamo rad, preko projekata koji su izabrani na natječajima dm-a i HEP-a, a uključuju suradnju s Knjižnicama Grada Zagreba i Samobora, Centrom za autizam Dubrava i Domom za djecu u Nazorovoj.

Knjižnice Grada Zagreba

I ove godine nastavljamo odličnu suradnju s Anom Pavlek i Dječjim odjelom KGZ Marina Držića, a posjetit ćemo i još nekoliko knjižnica u Zagrebu i Samoboru. Ciljevi suradnje raznoliki su, od poticanja čitanja preko integracije djece s teškoćama do uvođenja zanimljivih sadržaja u knjižnice kao važne faktore razvoja zajednice. Glavni nositelji ovih radionica su Sara i Rio.

kgz-novi-sara-i-rio-2    kgz-novi-sara

Dom za djecu Nazorova

Na poziv psihologinje doma Sandre Tolić ostvarili smo suradnju s Domom. Cijelu školsku godinu svaki tjedan održavat ćemo radionice s ciljem postizanja grupne dinamike u novo formiranoj skupini Žabice. Postizanjem tog cilja radit ćemo na komunikaciji, empatiji, socijalizaciji, odnosima, toleranciji i vršnjačkoj i međuvršnjačkoj suradnji. Hvala ravnateljici Jasni Ćurković Kelava, dr. med, i svim tetama na podršci projektu!

nazorova-2016-2 nazorova-2016nazorova-2016-3 nazorova-2016-4

 

Centar za autizam Dubrava

Na poziv Renate Adamović, prof. def., ostvarili smo suradnju s programom intelektualnih teškoća Centra. Cijelu školsku godinu svaki tjedan sudjelovat ćemo u aktivnostima s odgojno-obrazovnom skupinom djece koju vodi s kolegicom Anom Matoic, mag. rehab. educ. Hvala ravnateljici prof. Klopotan i voditeljici programa prof. Novaković na podršci projektu!

cza1 cza2 cza3 cza4

0